COVID-19

Het is erop of er onder....

Nee... We hebben het hier niet over jullie slaapkamergeheimen,.. maar over een vervelend virusje dat een groot risico kan zijn voor een aantal mensen... We moeten dus anderhalve meter afstand van elkaar houden en drukte vermijden... Tja... zie je het al voor je, tijdens onze druk bezochte griezelig gezellige Trick or Treat avondje?.. De kans is nu dus ook zeer groot dat we de Houtwijk Trick or Treat Halloweenavond op 31 oktober 2020 niet door kunnen laten gaan !.. Dit is ook voor ons en de vele buurtgenoten die hier ieder jaar weer een geweldig feest van maken, een heel sober en vervelend bericht....

Maar kop op!.. Hey!.. We laten ons niet kisten!

We gaan dit jaar ons Halloweenfeestje misschien wel lekker in eigen huis vieren!.. Ook wel eens leuk toch?..  Dus het huis binnen en buiten griezelig versieren, huisgenoten en visite griezelig verkleed, lekkere griezelhapjes op tafel en misschien wel een enge film kijken.. En om 20.00uur op 31 oktober gaat even de deur of het raam open en laten we ons meest enge geluid door de wijk gieren !.

We hopen natuurlijk dat we dit bericht straks kunnen veranderen en lekker ons griezelige wijkfeestje op 31 oktober kunnen gaan vieren. We houden je op de hoogte!..