Trick or Treat Halloweenavond 2020

"Secret Mission" Tijdens Halloween 2020 

De Houtwijk Trick or Treat Halloweenavond 2020 kon vanwege de coronaregels helaas niet gehouden worden. De vele teleurstellingen op sociale media en in de wijk waren duidelijk te merken. Hier moest dus snel een oplossing voor bedacht worden.. Het was tijd voor een plan.. Een secret mission!.. We moesten zowiezo de enorme drukte die we hier altijd hebben zien te vermijden en ons aan de regelgeving houden op dat moment... Wel... Dat is gelukt!.. 

Oke... De kinderen konden dus geen snoepjes ophalen tijdens onze Trick or Treatavond... Dus gaan we het maar brengen!... Met een klein groepje buurtbewoners en een kar vol met snoep en muziek zijn we in de wijk langs de deuren gegaan.. Vol spanning stonden de kinderen voor hun huis te wachten tot dat wij langskwamen en zij een snoepje uit de kar of zak konden pakken. Het was een natte en winderige tocht voor ons.... Maar met al die blije gezichtjes en de complimenten van de bewoners die wij ontvingen was het zeker weer zeer de moeite waard!..  

Om 20.00uur was het even tijd voor de 1,2,3, SCREAM !.. De kinderen werden verzocht om klokslag acht uur s'avonds een heel eng geluid door de wijk te laten gieren. Helaas stond de muziek in onze snoepkar een beetje te luid en hebben we dit dus niet echt meegekregen... Jammer, helaas... Wat ook jammer is dat we de vele bezoekers die altijd naar onze Houtwijk Trick or Treat Halloweenavonden komen niet konden uitnodigen dit jaar. Volgend jaar in 2021 hopen we ons Halloweenfeestje iedergeval wel weer te kunnen vieren zoals wij dit altijd gewend zijn...