GroepsAPP deelnemers Houtwijk Halloweenavonden

Voor de bewoners die de kinderen uitnodigen om iets lekkers te mogen halen tijdens de Houtwijk Trick or Treat Halloweenavonden is er sinds september 2020 een Houtwijk Halloween groepsapp. In deze groep wordt er via Whatsapp informatie en idee├źn uitgewisseld buiten onze website en facebookpagina om. Deze groepsapp is er dus om onze activiteiten een beetje geheim te houden, en zo de verassing te bewaren voor de vele Trick or Treaters in en buiten onze wijk... Ben jij een van onze bewoners die het altijd leuk vindt om iets te organiseren tijdens de Houtwijk Trick or Treat Halloweenavonden ?.. En woon je in een van deze onderstaande straten ?.. Meld je dan aan via telefoonnummer 06-19199033 met de melding: Groepsapp Houtwijk Halloween en natuurlijk je voornaam en straat. Of gebruik het formulier onderaan op deze pagina.

De deelnemende straten voor deze groepsapp zijn: Q.A. Nederpelstraat - J.C. van der Lansstraat - A. van der Tangstraat - C.A. van Beverenstraat / plein - L. van Vuurdestraat - J. Boezerstraat - J.D. de Koklaan - A. Kortekaasstraat / plantsoen - G.J. van Marrewijklaan / plantsoen - R.A. Flintermanstraat - B. Thoenplantsoen - A. van Spronsenstraat - J. Bosmanstraat - A. Pakvisstraat - P.C. Valentinstraat - J.J. Heggekade - J.J. Heggestraat - A. Petersweg - Arend Vijfvinkelplein - Hendrik van Noortstraat - "Margaretha van Hennebergweg"

"Margaretha van Hennebergweg vanaf de Q.A. Nederpelstraat tot aan de A. Petersweg"..

De beheerders van deze groepsapp zijn:  Bianca (B.Thoenplantsoen). Gaby (B.Thoenplantsoen).  Gislaine (Q.A. Nederpelstraat).  Anneke (B.Thoenplantsoen).  Detlef (Q.A. Nederpelstraat). Marleen (B.Thoenplantsoen).  Rinus (B.Thoenplantsoen).

Een paar kleine regels waar we ons aan moeten houden in deze groepsapp...

 1. Hou het gezellig !..
 2. Stuur berichten het liefst tussen 10.00 en 21.00uur
 3. Wil je weg uit deze groep?.. Gewoon doen !.. Je bent niets verplicht !..
 4. Heb je geen zin om ergens aan mee te doen? Prima !.. Geen probleem
 5. Hou de groep zuiver !.. Stuur alleen berichten die over de Houtwijk Trick or Treat Halloweenavonden gaan...

Aanmelden Houtwijk Halloweenavonden GroepsAPP:

LET OP !..  Deze app is Alleen voor deelnemers uit de deelnemende straten !..


Houtwijk-Halloween.nl geeft NOOIT gegevens door aan derde !...


Een 'Groepsapp', 'groepschat', 'groepsgesprek', 'app-groep' of hoe je ze ook wil noemen kunnen een prima aanwinst zijn voor het delen van informatie, maar zeer ook storend !.. Hieronder dus even een paar tips om het voor jouw wat aangenamer te maken..

Whatsapp meldingen Dempen
App-groepen kunnen erg handig en functioneel zijn, maar ook vervelend. Bijvoorbeeld wanneer er non-stop berichten worden gestuurd die voor jou niet relevant zijn. Hierdoor kunnen er continu meldingen afgaan op jouw mobiel, wat kan leiden tot irritatie. Daarom is er de handige functie genaamd 'dempen', waarmee je de meldingen van een groep voor een bepaalde tijd stop kunt zetten. Hierdoor krijgt je dus niet continu meldingen en wordt jij alleen geconfronteerd met de groepsapp wanneer je deze zelf opent. Een groepsapp dempen doet je als volgt:

 1. Open Whatsapp
 2. Ga naar de groepsapp waarvan jij de meldingen wil dempen
 3. Klik op de groepsomschrijving
 4. Scroll naar beneden totdat je 'stille meldingen' ziet staan
 5. Zet het schuifje achter stille meldingen op groen en selecteer of je de groep wil dempen voor 8 uur, 1 week of 1 jaar

Whatsapp afbeeldingen wel of niet opslaan in de galerij
Het kan voorkomen dat er een hele hoop afbeeldingen worden gestuurd in een groepsapp. Wanneer deze afbeeldingen automatisch in jouw galerij komen te staan, kan je opslagruimte snel vol raken. Daarom hebben Whatsapp-groepen een functie waarmee je de afbeeldingen die in een groep worden gestuurd niet automatisch op jouw toestel opslaat. Zo hoeft je niet alles handmatig uit je galerij te verwijderen. Mochten er wel foto's bijzitten die je graag in jouw galerij op wil slaan, dan kun jij deze alsnog in je galerij opslaan door erop te klikken. Deze functie zet je als volgt aan:

 1. Open Whatsapp
 2. Ga naar de desbetreffende groepsapp
 3. Klik op de groepsomschrijving
 4. Scroll wat naar beneden en klik op 'Media-instellingen'
 5. Selecteer hier 'nee'